3 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ και Θέαμα...

Κανάρης - Βαρβασιακός 6-0

Ένα ωραίο απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Νενήτων στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα μας με τον Βαρβασιακό. Ένα παιχνίδι στο οποίο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και είχε αρκετές φάσεις αλλά και χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα. Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι με το ανάποδο ψαλίδι του Καπού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κάργατζη. Ο Κανάρης προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα κάτω και να ανοίξει το παιχνίδι από τα πλάγια ενώ ο Βαρβασιακός απειλούσε κυρίως με αντεπιθέσεις με τους δύο επικίνδυνους κυνηγούς του. Έτσι στο 24ο  λεπτό ο Ατσάλης δέχθηκε την μπάλα και αφού πέρασε με περίτεχνη ενέργεια αμυντικό και τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα και με το οποίο ο Βασίλης έδειξε την κλάση του. Προς το τέλος του ημιχρόνου υπήρχε ένα μικρό χαλάρωμα από τους παίχτες μας και έγιναν κάποια λάθη με αποτέλεσμα ο Βαρβασιακός να έχει ένα δοκάρι στο 35΄με τον Ρεζούλι. Οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το ρευστό 1-0.
Στην επανάληψη οι παίχτες μας μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν στο 51ο λεπτό όταν η σέντρα του Γρίγου από τα αριστερά βρήκε τον Ατσάλη ο οποίος την κατέβασε με το στήθος και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του.
Στο επόμενο δεκάλεπτο είδαμε την ομάδα μας να αποδίδει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο με κύριο εκφραστή των επιθετικών προτάσεων τον Δημήτρη Καπό ο οποίος μας θύμισε τον περσινό επιθετικό φονιά και που άμα δεν είχε μείνει πίσω λόγω στρατού θα είχε σίγουρα διπλάσια τέρματα. Έτσι στο 64΄ ο Καπός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά και πλάσαρε τον Ανδρεάδη και έγραψε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Καπός πάλι από τα δεξιά αποφεύγει τους αμυντικούς και βγάζει γλυκιά σέντρα στον Ατσάλη με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι και να τη στέλνει στα δίχτυα σημειώνοντας χατ-τρικ. Στο 85΄ο Καπός πάλι έβγαλε εξαιρετική βαθιά μπαλιά στον Ζεράι που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγώνα και έκανε το 5-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 88΄ με τους κορυφαίους παίχτες του αγώνα να συνεργάζονται και πάλι. " Καπός σέρβιρε Άτσάλης  έπινε"  όπως έλεγε και ένας φίλος μας, μετά από την τρίτη ασίστ του Καπού στον αγώνα, ο αποδέκτης της μπάλας Ατσάλης έκανε καρέ προσωπικών τερμάτων με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφοντας το τελικό 6-0. 

ΚΑΝΑΡΗΣ: Μονιώδης, Ρέππας, (Φαρατζής), Γρίγος, Σοβατζής, Σαμιώτης, Χωρεψιμάς, Λέσι, Καπός, Βάβουζας, (Ζεράι), Κάργατζης, (Καϊμάκης), Ατσάλης.

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ: Ανδρεάδης, Ντάνος Ν, Γάβανος, Μπογιατζής, Στάθης, Πνευματικούδης, Μπαλιου, Ρεζούλι, Ντεμίρι, Κωφός, Σαραντινός.


Στα αξιοσημείωτα:
* Η ομάδα μας πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά το 6-1 επί της Δάφνης.
* Ο Ατσάλης πέρασε στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Μουλάκη. 
* Ο Καπός πέρα από μεγάλος σκόρερ, απέδειξε ότι είναι και μεγάλος πασέρ και αυτό το δίδυμο με τον Ατσάλη είναι από τα κορυφαία του πρωταθλήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου